esp esp ing ing ing ale jap fines
logo adsf produccion ecologica nuestros aceites noticias contacto

la empresaVisit our channel

Syntyperä

AESA on orgaaninen oliiviöljypuristamo, joka tuottaa luomu ekstra-neitsytoliiviöljyä, ja se on varustettu modernein laadunvarmistuslaittein.

AESA on omistautunut luonnonmukaiseen elintarvikkeiden tuotantoon ja kaupallistamiseen, ja sen  päätuote on luomu ekstra-neitsytoliiviöljy, joka valmistetaan modernissa oliiviöljypuristamossa käyttäen uusinta teknologiaa Sierra de Alcarazin sydämessä.

AESA on syntynyt useiden oliivitarhojen liittoumana, joka pyrkii olemaan markkinoiden huippulaatuisten oliviiöljyjen etujoukko, jonka suurimpia päämääriä ovat maku ja terveellisyys.

Tällä hetkellä sillä on 122 jäsentä, joilla kullakin on miltei 3000 hehtaaria oliiviviljelmiä, joiden kasvattaminen noudattaa tiukkoja luonnonmukaisen viljelyn normeja.

almazara

Oliiviöljyn Mill View


 

Dokumentit tehdään "La Cerca TV"Presidentti tehtaan Ekologinen Sierra de Alcaraz, Enrique Simon Flores,
selitetään, miten ajatus orgaanisen tehtaan Sierra de Alcaraz.

 

alcaraz


Ympäristö
Alueen ympäristön ominaisuudet ovat olleet niin tärkeitä, että AESA:n luonnonmukaiset oliiviöljytuotteet ovat saaneet nimensä paikkakunnalta, Sierra de Alcaraz. Yrityksen nimi AESA on lyhenne espanjankielisestä nimestä Agropecuaria Ecológica Sierra de Alcaraz.

Mutta Sierra de Alcaraz on paljon muutakin...

euroAgropecuaria Ecológica Sierra de Alcaraz. AESA © 2009